Premontrei prépostságok a középkori Magyarországon, különös tekintettel a Kaposfői Szent Benedek prépostságra - Aradi, Csilla M. (A Kaposvári Rippl-Rónai Múzeum Közleményei, 2014)
Keywords: kaposfő; 🇭🇺 hungary (general)

Premontrei monostor feltárása Bárdudvarnokon - Aradi, Csilla M.; Molnár, István (Archaeologia - Altum Castrum Online, 2014)
Keywords: kaposfő

Az ócsai református (egykor premontrei) templom építéstörténetének vázlata - Csoltkó, Emese (A múltnak kútja: Fiatal középkoros régészek V. konferenciájának tanulmánykötete, 2014)
[Sketches to the Building History of the Calvinist (Former Premonstratensian) Church of Ócsa]
Keywords: ócsa

Premontrei breviárium és collectionale – Premonstratensian Breviary and Book of Collects - Knapp, Eva (Kép és kereszténység = Image and Christianity, 2014)
Keywords: 📚 premonstratensian (general)