Kult świętych w średniowiecznym Nowym Sączy - Kazienko, Ewelina (Nasza Przeszłość. Studia z dziejów Kościoła i kultury katolickiej w Polsce, 2015)
Keywords: nowy sącz

Życie norbertanek żukowskich w wieku XV i na początku XVI stulecia - Możejko, Beata (Res Gestae, 2015)
Keywords: żukowo

Belbuc, Belboch, Bialoboki. Wprowadzenie do badan klasztoru prem onstratensów - Rębkowski, Marian (Klasztor premonstratensów w Bialobokach. Archeologia i historia, 2015)
Keywords: białoboki

Klasztor premonstratensów w Białobokach: archeologia i historia - Rębkowski, Marian; Biermann, Felix (Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk : Ośrodek Archeologii Średniowiecza Krajów Nadbałtyckich, 2015)
Das Prämonstratenserstift in Belbuck : Archäologie und Geschichte
Keywords: białoboki