Kláštor v Bzovíku za vlády Arpádovcov - Žažová, Henrieta (Hont a jeho dejiny, 2021)
Keywords: bzovík

Z histórie opevneného kláštora v Bzovíku - Žažová, Henrieta; Maliniak, Pavol; Kožiak, Rastislav (OZ Pod hradom, 2018)
Keywords: bzovík

Premonštráti v Bzovíku - Žažová, Henrieta (Zlatá kniha Hontu, 2010)
Keywords: bzovík

Stredoveký stavebný vývoj bzovíckeho kláštora - Lászlóová, Henrieta (Pamiatky a múzeá, 2004)
[Die mittelalterliche Entwicklung des Klosters Bzovík]
Keywords: bzovík

Dejiny premonštrátskeho prepošstva v Bzovíku - Lászlóová, Henrieta (Studia historica Tyrnaviensia, 2003)
[Historie der Prämonstratenserpropstei in Bzovík]
Keywords: bzovík

Kláštor v Bzovíku - Hnilica, Ján (Dejiny a kultúra rehoľných komunít na Slovensku, 1994)
Keywords: bzovík

Premonštrátsky kláštor Bzovík s kostolom sv. Štefana - Mencl, Václav (Sborník Matice Slovenskej, 1935)
Keywords: bzovík