Miera koncentrácie majetkovej držby a jej vplyv na zemepanskú správu v prostredí premonštrátskych konventov v Bzovíku, Šahách a Kláštore pod Znievom - Žažová, Henrieta (Studia historica Tyrnaviensia, 2017)
The rate of concentration of property holdings and their impact on land administration in the surroundings of the Premonstratensian convents in Bzovík, Šahy and Kláštor pod Znievom
Keywords: bzovík; klaštor pod znievom; šahy

Kostol Nanebovzatia Panny Márie v Šahách. Od výstavby stredovekého kostola k výstavbe novovekého - Žažová, Henrieta (Studia historica Tyrnaviensia, 2014)
Die Mariä-Himmelfahrt-Kirche in Šahy. Vom Aufbau der mittelalterlichen Kirche bis zum Aufbau des neuzeitlichen Sakralhaus
Keywords: šahy

K problematike stredovekého portálu kláštorného kostola v Šahách - Oriško, Štefan (Archaeologia historica, 2011)
Keywords: šahy