Klöster statt Kreuzzug: die Rombesuche des böhmischen Prämonstratensers Hroznata - Kubín, Petr (Römische Quartalschrift für christliche Altertumskunde und Kirchengeschichte, 2021)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Der selige Hroznata von Tepl im Lichte der neueren Forschung - Kubín, Petr (Analecta Praemonstratensia, 2019)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Hroznata a úřad probošta v Teplé - Trnka, Pavel (Minulostí Západočeského kraje, 2019)
[Hroznata and office of provost of Teplá]
Keywords: teplá; 👤 hroznata of bohemia

Blahoslavený Hroznata, rytíř a řeholník - Hlinomaz, Milan (Biskupství plzeňské, 2017)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Bl. Hroznata z Teple ve svetle noveho badani - Kubín, Petr (Minulostí západoceského kraje, 2017)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Legenda o bratru Hroznatovi = Vita fratris Hroznatae - Kubín, Petr; Bok, Václav (Fontes Bohemiae Hagiographici, 2017)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Hroznata v listině z roku 1216 - Pátková, Hana (Minulostí Západočeského kraje, 2017)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Hroznata Tepelský a jeho kult ve stredoveku a raném novoveku: strucný prehled výsledku bádání - Kubín, Petr (Historická dílna, 2013)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Der Kult des seligen Hroznata bis zum Jahre 1634 - Kubín, Petr (Die Heiligen und ihr Kult im Mittelalter, 2010)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Legenda o blahoslaveném Hroznatovi v nemeckém prekladu z roku 1642. Textologické a filologické poznámky k nemeckému textu a jeho predlohám - Boková, Hildegard; Bok, Václav (Minulostí západoceského kraje, 2003)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Blahoslavený Hroznata: kritický životopis - Kubín, Petr (Historica, 2000)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Úcast bl. Hroznaty na krížových výpravách a založení kláštera Teplá. (Studie o životní etape ceského velmože na konci 12. století) - Kubín, Petr (Západoceský historický sborník, 1998)
Keywords: teplá; 👤 hroznata of bohemia

Hroznata - moznowladca, pielgrzym, fundator klasztoru - Iwanczak, Wojciech (Klasztor w społeczeństwie średniowiecznym i nowozytnym, 1995)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Zum Hroznata-Gedenkjahr des Stiftes Tepl 1217–1897–1967 - Möhler, Petrus-Karl (Analecta Praemonstratensia, 1967)
Keywords: teplá; 👤 hroznata of bohemia

Der selige Hroznata : zum siebenhundertjährigen Gedächtnis seines Todes - Graßl, Basilius Franz (Egerland, 1917)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Vie du Bienheureux Hroznata, prince de Bohéme : fondateur de l'Abbaye de Tepl et du Monastére de Chotieschow de l'ordre de Prémontré - Spilbeeck, Ignace van (Bibliothèque Norbertine, 1897)
Keywords: 👤 hroznata of bohemia

Hroznata und die Prämonstratenser-Abtei Tepl: Nach Urkunden des Stiftsarchiv - Karlik, Hugo (Druck von Carl Maasch Selbstverlag, 1870)
Keywords: teplá; 👤 hroznata of bohemia