Znaczenie opactwa premonstrateńskiego w Brzesku-Hebdowie w strukturze zakonu i Kościoła w XIV–XV wieku - Podgórska-Mikuła, Arkadia (Studia z Dziejów Państwa i Prawa, 2016)
Th e importance of the Premonstratensian Abbey in Brzesko–Hebdów for the structure of the Order and the Church in the 14th and 15th centuries
Keywords: brzesko

Fundacja Opactwa Premonstratensów w Brzesku-Hebdowie - Podgórska, Arkadia (Meandry Historii: Starożytność – średniowiecze – nowożytność. Referaty wygłoSzone na XX ogólnopolskim zjeździe Historyków Studentów w Katowicach, 2013)
Keywords: brzesko