Csornai Premontrei Apátság (2024)
Keywords: csorna

A levéltárak titkos élete. A Csornai Premontrei Apátság levéltárainak évszázadai - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2018)
[The secret life of archives. Centuries of the archives of the Premonstratensian abbey of Csorna]
Keywords: csorna

A csornai premontrei monostor a 13-14. században - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2010)
The Premonstratensian abbey of Csorna in the 13th-14th centuries
Keywords: csorna

A csornai premontrei prépostság épületének megújulása - Winkler, Gábor (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2010)
The reconstruction of the Premonstratensian abbey of Csorna
Keywords: csorna

A csornai premontrei monostor alapítása - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2004)
The foundations of the Premonstratensian monastery at Csorna
Keywords: csorna

Fejezetek a csornai prépostság történetéből - Kovács, Imre (Magyar Egyháztörténeti Évkönyv: Annales historiae ecclesiae Hungaricae, 1994)
Chapters from the history of the priory of Csorna
Keywords: csorna

A csornai prépostság összefoglaló története - Keresztesy, L. (Schola Norbertina, 1940)
Keywords: csorna

A csornai premontrei prépostság alapítása és birtok szerzeményei a nemzetségi kegyuraság korában - Belitzky, Janós (Regnum: Egyháztörténeti évkönyv, 1936)
The founding of the provostship of Premontre in Csorna and the acquisition of estates in the age of the clergy, in 1936
Keywords: csorna

A csornai premontrei prépostság története 1180–1526-ig - Matics, Döme (A Keszthelyi Katholikus Gimnázium értesítője, 1912)
Keywords: csorna

Die Propstei Csorna - Brunner, Sebastian (Ein Chorherrenbuch. Geschichte und Beschreibung der bestehenden und Anführung der aufgehobenen Chorherrenstifte: Augustiner und Prämonstratenser in Österreich-Ungarn, Deutschland und der Schweiz, 1883)
Keywords: csorna