A csornai premontrei prépostság alapítása és birtok szerzeményei a nemzetségi kegyuraság korában - Belitzky, Janós (Regnum: Egyháztörténeti évkönyv, 1936)
The founding of the provostship of Premontre in Csorna and the acquisition of estates in the age of the clergy, in 1936
Keywords: csorna