A gyulafirátóti premontrei prépostság alapítása és monostorának viszontagságai – kiegészítések és kérdések - Horogszegi, Tamás (Veszprémi Szemle Várostörténeti folyóirat, 2021)
Keywords: gyulafirátót

Gyulafirátót, avagy a rendi építészeti hagyományok átjárhatósága - Szakács, Béla Zsolt (Genius Loci. Laszlovszky 60, 2018)
(Gyulafirátót or the permeability of the monastic architectural traditions)
Keywords: gyulafirátót