Olomouc a klášter Hradisko na pocátku 16. století - Kašpar, Zdenek (Olomoucký archivní sborník, 2007)
Keywords: hradisko

Z historie kláštera Hradiska. Vyprávení o klášteru Hradisko, jeho opatech a dobe, ve které žili - Blinka, František (Danal, 2004)
[Aus der Geschichte des Klosters Hradisch. Eine Schilderung des Klosters Hradisch, seiner Äbte und der Zeit in der sie lebten]
Keywords: hradisko