Premonstrátský klášter Louka u Znojma v době po husitských válkách (1434-1526) - Kohoutek, Michael (Masaryk University, 2012)
Keywords: louka

Opatská kaple (kaple sv. Šebestiána) premonstrátského klášterního kostela Panny Marie a sv. Václava ve Znojme-Louce: (poznámky ke stavebnímu a výtvarnému vývoji) - Vácha, Zdenek (Archaeologia historica, 2012)
[Die Abtskapelle (St.-Sebastian-Kapelle) der Prämonstratenserklosterkirche der Jungfrau Maria und des Heiligen Wenzel in Znojmo-Louka: (Anmerkungen zur baulichen und künstlerischen Entwicklung)]
Keywords: louka