K osudům komunity milevského kláštera za husitských válek - Adámek, Jan (Táborský archiv, 1999)
[Schicksale des Prämonstratenserkonvents Mühlhausen während der Hussitenkriege]
Keywords: milevsko

Letopis milevského opata Jarlocha a jeho pramenná hodnota - Bláhová, Marie (Ceský stát na prelomu 12. a 13. století, 1993)
[Die Chronik des Abtes Jarloch von Mühlhausen und ihr Quellenwert. ]
Keywords: milevsko

Premonstratský klašter Milevsko - Dolista, Karel (Děkanský úřad, 1990)
[Das Prämonstratenserstift Mühlhausen]
Keywords: milevsko

Achthundert Jahre Kloster Milevsko (Tschechoslowakei) 1187-1987 - Dolista, Karel (Analecta Praemonstratensia, 1987)
Keywords: milevsko

Osm století milevského kláštera - Dolista, Karel (Duchovní pastýř, 1987)
The monastery in Milevsko - 800 years old
Keywords: milevsko

Premonstrátské opatství a kostel sv. Jiljí v Milevsku - Kuthan, Jiří (Umění: časopis Ústavu dějin umění Akademie věd České republiky, 1969)
[Prämonstratenserstift und -kirche St. Ägidius in Mühlhausen]
Keywords: milevsko

Kostel sv. Jiljí a premonstrátské opatství v Milevsko - Kuthan, Jiří (Jihočeský sborník historický, 1969)
St. Giles' Church and Premonstratensian Abbey in Milevsko
Keywords: milevsko

Milevsko (Milovicium, Mühlhausen) - Huber, Augustinus Kurt (Lexikon für Theologie und Kirche, 1962)
Keywords: milevsko