Achthundert Jahre Kloster Milevsko (Tschechoslowakei) 1187-1987 - Dolista, Karel (Analecta Praemonstratensia, 1987)
Keywords: milevsko

Osm století milevského kláštera - Dolista, Karel (Duchovní pastýř, 1987)
The monastery in Milevsko - 800 years old
Keywords: milevsko