Založení kláštera v Nové Ríši a otázka zakladatelských práv k nemu do válek husitských - Vohryzek, Stanislav (Casopis matice moravské, 2015)
[The Foundation of the Monastery in Nová Ríše and the Question of Founder Rights over It]
Keywords: nová říše