Abdij van 't Park : pachthoeven en landbouwdomein - Lani, Stefan van (VZW Vrienden van Abdij van 't Park, 1999)
Keywords: park

De "Oude Molen" van Vossem - De Séjournet-Van Rijckevorsel, Marie-Elizabeth (De woonstede door de eeuwen heen: Tijdschrift van de Koninklijke Vereiniging der Historische Woosteden van België en van de Stichting Tot behouden van Particuliere Historische Bwtenplaatsen en de Nederlandse Kastelenstichting, 1998)
Surveys the history of the watermill originally belonging to the Premonstratensian Park Abbey at Leuven (Heverlee)
Keywords: park

Le rôle des méthodes de laboratoire dans le recherche de la provenance de dinanderies médiévales. Application aux fonts baptismaux de Tirlemont, aux chandeliers des abbayes de Postel et de Parc des Musées Royaux d'Art et d'Histoire de Bruxelles et aux fonts baptismaux de Saint-Barthélemy à Liège - Martinot, L. (Académie royale de Belgique: Bulletin de la classe des beaux-arts, 1997)
Keywords: park

Der Osterleuchter von Parc und Fragen der Lokalisierung romanischer Bronzen zwischen Maasgebiet und Niedersachsen - Mende, Ursula (Bulletin des Musées royaux d'art et d'histoire, 1996)
Keywords: park

Dubbels van de typografieboeken A en B van de abdij van Park in het Algemeen Rijksarchief te Brussel: een vijfde groot kaartboek van de hand van Joris en Guilliam Subil? - Janssens, Luc (Analecta Praemonstratensia, 1994)
Keywords: park

Les manuscrits médiévaux de l'Abbaye de Parc. Recueil d'articles - Balberghe, Emile van (Documenta et opuscula, 1992)
Keywords: park