De "Oude Molen" van Vossem - De Séjournet-Van Rijckevorsel, Marie-Elizabeth (De woonstede door de eeuwen heen: Tijdschrift van de Koninklijke Vereiniging der Historische Woosteden van België en van de Stichting Tot behouden van Particuliere Historische Bwtenplaatsen en de Nederlandse Kastelenstichting, 1998)
Surveys the history of the watermill originally belonging to the Premonstratensian Park Abbey at Leuven (Heverlee)
Keywords: park