Strahov Praha: das Strahover Kloster in Prag - Maleček, František; Maleček, Roman (Nakl. Orion, 1993)
Keywords: strahov

850 let Strahovského kláštera. Jindřich Zdík a osazení Strahovského kláštera premonstráty - Pařez, Jan (Dějiny a současnost, Kulturně historická revue, 1993)
[850 Jahre Stift Strahov. Heinrich Zdík und die Gründung des Prämonstratenserstiftes Strahov]
Keywords: strahov

Znak Strahovského kláštera - Pokorný, Pavel R. (Heraldická ročenka, 1993)
[850 Jahre Kloster Strahov]
Keywords: strahov