Strahovsky klaster a stredoveka ves Stresovice - Flegl, Michal (Muzeum: Muzejní a vlastivědná práce, 2000)
[L'abbaye de Strahov et le village medieval de Stresovice]
Keywords: strahov

Strahovský klášter. Stavební dejiny baziliky od roku 1182 do doby opata Lohelia. - Merhautová, Anežka; Sommer, Petr (Umení: casopis Ústavu Dejin Umení Akademie Ved Ceské Republiky, 2000)
[Das Kloster Strahov. Baugeschichte der Basilika von 1182 bis zur Zeit des Abts Lohelius]
Keywords: strahov