Próba identyfikacji wczesnośredniowiecznego warsztatu budowlanego ze Strzelna - Hewner, Katarzyna (Nasza Przeszłość: Studia z dziejów Kościoła i kultury katolickiej w Polsce, 1999)
The identification of the early medieval architecture from Strzelno
Keywords: strzelno

Kamennyi votivnyi relef v Stshelȳno - Putsko, Vasilii (Slavia Antiqua, 1999)
Stone votive relief in Strzelno
Keywords: strzelno