Zsámbék elfeledett falképei: Giovanni Battista Cavalcaselle tanítványának felmérése a premontrei templom falképeiről 1895-ből - Fehér, Ildikó (Művészettörténeti Értesítő, 2008)
The forgotten frescoes of Zsámbék. The assessment of the frescoes of the Premonstratensian church by a pupil of Giovanni Battista Cavalcaselle in 1895
Keywords: zsámbék