Ex Vetusto quodam Kalendario, in initio antiqui Codicis de Regulis Sancti Augustini, et de vita clericorum, spectanti olim Monasterio de Bello capite, id est, Beauchief, ex fundatione Baronum de Alfretonensis - Hearne, Thomas (Johannis, confratris & monachi glastoniensis, Chronica sive historia de rebus glastoniensibus, 1726)
Keywords: beauchief

Das Ruhmwürdige Doxan, Oder: Des königl: Jungfraülichen Stiffts, Der Schneeweissen und Hochbefreyten Praemonstratenser Jungfrauen zu Doxan - Mika, Joseph (Bey Frantz Schkrochowsky, 1726)
Keywords: doksany

Sacræ antiquitatis monumenta historica, dogmatica, diplomatica, notis illustrata - Hugo, Charles Louis (Litteris Joannis Martini Heller, 1725)
Keywords: 📚 premonstratensian (general)

Histoire de la larme sainte de Nostre-Seigneur Jésus-Christ révérée dans l'abbaye de S.-Pierre-lez-Selincourt - Le Merchier, Jacques (1725)
Histoire de la larme sainte de Nostre-Seigneur Jésus-Christ révérée dans l'abbaye de S.-Pierre-lez-Selincourt... par le R. P. Jacques Le Merchier,... 2e édition -- 1725 -- livre
Keywords: selincourt

Antiquitates Praemonstratenses oder Historische Nachricht von zweyen ehmals berühmten Praemonstratenser-Clöstern S. Marien in Magdeburg, und Gottes Gnade bey Calbe - Leuckfeld, Johann Georg (Seidel, 1721)
Keywords: gottesgnaden; magdeburg

Chronica und beschreibung der Städte Calbe, Aken und Wantzleben wie auch des Closters Gottes Gnade im Hertzogthum Magdeburg - Häveker, J.H. (1720)
Keywords: gottesgnaden