Excavacions al priorat de Santa Maria de Bellpuig d’Artà (Revista Bellpuig, 2023)
Keywords: bellpuig de artá

El Monestir de Santa Maria de Vallclara (1149-1158) - Ferré Masip, Josep; Masip Rofes, Cristina; Miró Cubells, Josep Ramon; Prats Ferré, Carles (Centre d'Estudis Santa Maria de Vallclara, 2021)
Keywords: vallclara

Els premostratencs de roma s’interessen per l’actual reconstrucció del monestir de “Bellpuig” d’Artà - Pons Llinàs, Nicolau (Revista Bellpuig, 2020)
Keywords: bellpuig de artá

Bellpuig de les Avellanes i Bellpuig d’Artà, dos monestirs retrobats pel so de les campanes - Porta i Roigé, Robert (Revista Bellpuig, 2020)
Keywords: bellpuig de artá; bellpuig de las avellanes

Una presència dels canonges premonstratesos segons el model colonial: Bellpuig d'Artà (1230-1425) - Batle, Josep Amengual i (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de artá

Sepulcres, altars i relíquies. Els canonges il.lustrats de Bellpuig de les Avellanes i la recerca històrica - González, Alberto Velasco (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Bellpuig ens interpel.la: interrogants en la recerca arqueològica al priorat artanenc - Inglada Grau, Helena (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de artá

El monestir premonstratès de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, panteó comtal - Llevot, Francesc Fité i (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Autoría: Francesc Fité i Llevot. Localización: De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019. Artículo de Libro en Dialnet.
Keywords: bellpuig de las avellanes

Bellpuig: de monestir a marquesat. Fonts, problemàtica i interrogants històrics - Muntaner, Antonio Picazo (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Introducció. Del Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà - Roig, Albert Cassanyes; Puigserver, Pere Fullana (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de artá; bellpuig de las avellanes

Les fonts per a l'estudi del monestir de les Avellanes - Roigé, Robert Porta i (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Monestir de Santa Maria de Bellpuig d'Artà - Esteva Rosselló, Antoni (Revista Bellpuig, 2017)
Keywords: bellpuig de artá

Antropologia i arqueologia dels enterraments de l'exterior de l'església de Bellpuig (Artà) - Inglada Grau, Helena; Prats Picó, Noemi; Cardona López, Francisca; Llinàs Riera, Maria; Vila Socias, Llorenç (Bolletí de la Societat Arqueològica Lul·liana, 2015)
Keywords: bellpuig de artá

El panteó dels comtes d'Urgell al monestir de Bellpuig de les Avellanes - Español Bertran, Francesca (L'art gòtic a Catalunya, 2008)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Història del panteó dels comtes d'Urgell: els sepulcres del monestir del Bellpuig de les Avellanes - Gonzalvo Bou, Gener (Colleció El Comtat d'Urgell, 2007)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Història del panteó dels comtes d'Urgell del monestir de Bellpuig de les Avellanes - Gonzalvo Bou, Gener (Butlletí de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, 2005)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Intervencions arqueològiques a Santa Maria de Bellpuig 1998-2001. Informe preliminar - Inglada Grau, Helena; Llinas Riera, Maria; Pons Homar, Gabriel (Homenatge a Guillem Rosselló Bordoy, 2002)
Keywords: bellpuig de artá

El Monesti de Bellpuig, donat al CIM i a l'Ajuntament (Revista Bellpuig, 1998)
Keywords: bellpuig de artá

Santa Maria d'Arta, Santa Maria de Bellpuig, Santa Maria de Sant Salvador - Llorenç Lliteras, Lorenzo (Revista Bellpuig, 1997)
Keywords: bellpuig de artá

«Bellpuig», un nom significatiu - Gili Ferrer, Antoni (Revista Bellpuig, 1994)
Keywords: bellpuig de artá

Mare de Déu de Bonrepòs - Adell i Gisbert, Joan-Albert; Pladevall i Font, Antoni; Puigferrat i Oliva, Carlos (Catalunya romànica: Pallars Sobirà, Pallars Jussà., 1993)
Keywords: bonrepòs

Santa María la Real d'Aguilar de Campóo (Palencia) i altres esglésies romàniques de la província - López Gómez, Annabel (Circular d'Amics de l'Art Romànic, 1992)
Keywords: aguilar de campoo

Bellpuig d'Artà - Gili Ferrer, Antoni (Revista Bellpuig, 1980)
Keywords: bellpuig de artá

Apunt sobre el Monastir de Bellpuig - Català, Pic Pere (Els castells catalans, 1979)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Un dels llinatges fundadors del monastir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes - Tamarit i Culleres, Francesc (Ilerda / Humanitats, 1974)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Lo monestir de les Abellanes y'ls sepulcres dels comtes d'Urgell venuts als extrangers (Illustració Catalana, 1906)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Bellpuig de les avelanes - Rocafort, Ceferí (Tip. L'Avenç, 1906)
Keywords: bellpuig de las avellanes