Spory cystersów sulejowskich i norbertanów witowskich w XIII i XIV w - Parol, Jakub (Nasza Przeszłość : studia z dziejów Kościoła i kultury katolickiej w Polsce, 2018)
Keywords: witów

Obwód obronny klasztoru norbertanów w Witowie w świetle badań terenowych - Andrzejewski, Aleksander; Kajzer, Leszek (Klasztor w państwie średniowiecznym i nowożytnym, 2005)
The defensive walls of the Premonstratensian monastery in Witów in light of field research
Keywords: witów

Kościół św. Małgorzaty i św. Augustyna oraz dawny klasztor norbertański w Witowie - Głowacki, K. (Parafia Rzymsko-katolicka św. Małgorzaty i św. Augustyna, 2005)
Keywords: witów