Rigas Doma baznicas jumta un torna koka konstrukciju datešanas pirmie rezultati - Maris, Zunde (Latvijas Vestures Instituta Zurnals, 2009)
[Initial Results of the Dating of Wooden Structures in the Roof and Tower of the Riga Dom]
Keywords: rīga

Rīgas Doma ziemeļu portāls - Bergholde, Agnese (Mākslas Vēsture un Teorija, 2008)
Keywords: rīga