Csornai Premontrei Apátság (2024)
Keywords: csorna

A levéltárak titkos élete. A Csornai Premontrei Apátság levéltárainak évszázadai - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2018)
[The secret life of archives. Centuries of the archives of the Premonstratensian abbey of Csorna]
Keywords: csorna

A csornai premontrei monostor a 13-14. században - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2010)
The Premonstratensian abbey of Csorna in the 13th-14th centuries
Keywords: csorna

A csornai premontrei prépostság épületének megújulása - Winkler, Gábor (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2010)
The reconstruction of the Premonstratensian abbey of Csorna
Keywords: csorna

A csornai premontrei monostor alapítása - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2004)
The foundations of the Premonstratensian monastery at Csorna
Keywords: csorna