Dzieje i fabryka kościoła oraz klasztoru Norbertanek w Imbramowicach - Pieńkowska, Hanna (Folia Historiae Artium, 1978)
L'histoire et la fabrique de l'église et du couvent prémontrées d'Imbramowice.
Keywords: imbramowice